Радна јединица “Полетарац”

Улица: Карађорђева 11

Телефон: 036/332-630

Руководилац РЈ: Јасмина Антонијевић, васпитач

Деца јасленог узраста из вртића „ Полетарац“, посетила су Скупштину града, где их је дочекао градоначелник Предраг Терзић. Циљ и мотив ове посете било је упознавање деце са радом градоначелника и Градске управе.
Деца су обишла Скупштинску салу града Краљева, седела у одборничким клупама. Градоначелнику су малишани предали цртеж са својим жељама, а при одласку су за узврат добили слатке пакетиће који су их посебно обрадовали.

Поводом обележавања међународног“ Дана изазова“ који има за циљ промоцију спорта и физицке рекреације, предшколци са својим васпитачима узели су учешће у спортским такмичарским играма које је организовао стручни сардник Предшколске установе за физичку културу Дејан Јеротијевић. У такмичарским играма учествовала су деца из припремно предшколских група код васпитача Сање Ађанчић, Анђелке Несовић, Весне Димитријевић и Драгане Сеничић.
У квалитетном интерактивном програму учешће су узели и родитељи . Идеја такмичења је била да сви који су узели учешће и прихватили изазов, буду победници. Кроз галерију фотографија преносимо вам делић атмосфере.