Удружење,, Партнерски за образовање “ града Краљева које је део Националне асоцијације просветних радника Србије, организовало је  акцију под слоганом,, Обрадуј ме поруком“.  Представници наше Установе који су чланови овог удружења узели су учешће у овој акцији тако што су направили  новогодишње честитке са порукама пријатељства, љубави и подршке које су делили нашим суграђанима а све у духу предстојећих новогодишњих празника.

Наша Предшколска установа добила је донацију од Акционарског друштва „Лукоил Србија“ у виду прелепог летњиковца. Осим што ће оплеменити простор дворишта вртића, имаће и важну практичну примену. Растиње које је посађено у претходном периоду још увек није довољно велико да прави природну хладовину, тако да ће овај летњиковац бити одлично место за освежавање деце током игре на отвореном у топлим летњим данима.

Уручене захвалнице васпитачима поводом дана васпитача
Поводом Дана библиотекара, мастер васпитачима Маријани Дедовић и Дарку Митровићу из вртића „Младост“, уручене су захвалнице за сарадњу, а деца у вртићу су добила на поклон књиге и сликовнице.

Васпитачи Дарко Митровић, Маријана Дедовић и Снежана Јоловић узеће учешће на овогодишњој Стручној конференцији васпитача која се одржава на Тари у хотелу „Оморика“ од 1. до 4. децембра.Презентоваће стручни рад „Грађење односа у реалном програму из перспективе детета“

Министарство просвете, науке и технолошког развоја, кроз пројекат Инклузивно предшколско васпитање и образовање, обезбедило је за нашу Установу ниски мобилни намештај. Намештај који смо добили ће бити значајна подршка практичарима у структурирању простора у складу са Основама програма ПВО.

Slider

Дана 13.05.2022 под покровитељством Министарства просвете,науке и технолошког развоја уз подршку Спортског савеза Србије и Спортског савеза Краљева одржан је Крос РТС-а. Манифестација спортског карактера коју су реализовале све основне школе и предшколске установе на нивоу целе Србије. Испред наше Предшколске установе учешће је узело 648 предшколаца а поменуту манифестацију је подржао председник Спортског савеза Краљева Милош Симовић , који је најбржим такмичарима уручио медаље.

Најбржи малишани су добили месец дана бесплатног тренирања у Атлетском клубу Краљево.