Деца из вртића “Звездани гај” чекају Нову годину.

Радна јединица: „Звездани гај“

Улица: Излетничка бб

Телефон: 372 – 320

Руководилац РЈ: Марија Максимовић, васпитач

 

Деца из вртића ,,Звездани гај,, су учествовала у многобројним активностима у Дечијој недељи која је носила назив ,,Велико срце деце Србије,,.

Деца из целодневног боравка су са својим васпитачима и сестрама-васпитачима учествовала у Тротинетијади, Маскенбалу и разним активностима у оквиру вртића, док су припремно предшколске групе ишле у биоскоп Кварт да гледају цртани филм ,,Патролне шапе,, затим су ишли у шетњу до оближње реке Рибнице и учествовали у Маскенбалу који се одржао у парку код Духовног центра.

 

 

Завршна приредба предшколаца вртића Звездани гај

Деца из припремно предшколских група на кросу у организацији Предшколске установе “Олга Јовичић Рита”

Прослава Дана Установе у вртићу “Звездани Гај.”Сви треба да знају ста другарство знаци.

У периоду од 4.12.-11.12.2022. Деца из вртића “Звездани Гај” била су на планини Гоч.Старија васпитна група са васпитачицом Данијелом Најкић.

Деца старије и припремно предшколске групе одржали су радионицу на тему израде лутки од јесењег материјала. Спојили смо два пројекта “Лутка” и “Јесен” и на тај начин представили своје пројекте једни другима.

Дечија недеља под слоганом “Шта детету треба да расте до неба“, обележена је у нашем вртићу низом активности у којима јасно кажу да је игра, слобода и љубав све што им треба.

Кроз пројекат “Лутка”, деца са својим васпитачима уживају у истраживању и игри са омиљеном играчком.

Деца из вртића Звездани Гај  су са својим васпитачима обишли Јагодину,где су посетили зоолошки врт .

Победници у малом фудбалу

Предшколци из вртића Звездани Гај у финалу турнира у малом фудбалу.

Деца из припремно предшколских група,са својим васпитачима Татјаном Илић Лазовић.Миленом Филиповић и Сузаном Авић,учествовала су на кросу РТС-а,”Кроз Србију”.

Деца мешовите јаслене групе су кроз пројекат “Чувари здравља” упознали са разним занимањима која су битна за бригу и очување здравог живота.

У вртићу Звездани Гај ,деца користе лепо време за свакодневне рекреативне активности.Са својим васпитачима истражују,откривају.