Октобар месец здраве хране обележили смо занимљивим активностима и здравим оброцима.
 
Дана 16.10.2023.године ППГ Јарчујак била је у посети пекари “ЦРНИ ПАНТЕР” и  упознала се са производњом хлеба. Васпитач: Марина Андрић 
 
Дана 6.10.2023.године ППГ Јарчујак учествовала је на маскенбалу 
Васпитачи: Марина Андрић и Драгана Богавац 
 
 

Тротинетијада

“Дечја недеља ту је,свако дете  се радује,весела су дечја срца,у ритму љубави свако куца.” ♥️♥️♥️Тимски рад  ППГ Јарчујак и ученика другог и четвртог разреда.Васпитач: Марина Андрић 

Дана 2.10.2023.године ППГ Јарчујак била је у биоскопу где смо гледали цртани филм “ПАТРОЛНЕ ШАПЕ”

Дана 22.09.2023.године у 10 часова у парку испред вртића “Полетарац” одржан је Крос РТС-а.У сарадњи са сарадником за физичку културу Дејаном Јеротијевићем учешће у кросу су узела деца припремно предшколских група града Краљева.

Дана,20.06.2023.године,ППГ “Јарчујак” је била на једнодневном излету у Шаренграду у Крушевцу.(Васпитачи: Марина Андрић и Драгана Богавац)

Дана,19.06.2023.године, испраћена још једна генерација предшколска.Срећно другари.(Васпитачи: Марина Андрић и Драгана Богавац)

У сарадњи са родитељима одржали смо радионицу и обележили дан здраве хране. Деца су заједно са својим родитељима правила воћне маштарије,здраве залогаје и здраве напитке. ППГ Јарчујак Васпитачице Марина Андрић, Снежана Тендјера Бабић и Драгана Богавац.

Кроз игру и забаву дружили смо се са ватрогасцима и проширили своја знања о понашању у ванредним ситуацијама. деца су имала прилику да виде шта користе ватрогасци у свом раду и добила су на поклон едукативну бојанку.

ПП група Јарчујак у сарадњи са основном школом “Браћа Вилотијевић” учествовала је на маскенбалу поводом дечије недеље.

Европски дан без аутомобила